Hvad er billiglån?

Vi er nu i november måned og julen kommer nærmere og nærmere. Nogen har købt alle deres julegaver, andre er i gang og nogen er slet ikke gået i gang endnu. Måske fordi de ikke har haft tiden til det, måske er de bare dovne, eller også har de ikke lige kunne finde pengene til det. Og til sidstnævnte del er et billig lån en mulighed for at få købt julegaverne.

Hvad er et billig lån?

Et billig lån er det samme som et forbrugslån. Du skal dog ikke stille sikkerhed for lånet og firmaet som låner dig pengene, er bedøvende ligeglad med hvad du bruger pengene på. De lever af at låne penge ud, og hvis folk skulle stå til ansvar for hvad de ville bruge pengene til, så havde firmaet ikke nogen kunder – så kunne man jo lige så godt gå i banken og låne pengene.

Vil du låne penge til dine julegaver, kan du gå ind på sider som f.eks https://mrfinans.dk, som har samlet de forskellige lån et sted.

Du kan også gå i bilka eller nogen af de andre store varehuse. Her kan man som regel også låne pengene, enten via et kontokort, som man kan ansøge om, eller via et forbrugslån. Begge muligheder er perfekte for dig som ikke har fået sparet penge op til julegaverne. Om du spare et par hundrede kroner op hver måned, eller du afdrager et par hundrede hver måned fordi du har lånt pengene, det går ud på et. Du skal blot huske på at du sikkert står i samme situation til næste år, og her er det ikke sikkert at du er færdig med at afdrage på dette lån. Så det er ikke en holdbar løsning på sigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *