De 3 mest populære mobilabonnementer

Her kan du danne dig et nemt og hurtigt overblik over de mest populære mobilabonnementer. Vi har testet og indsamlet forskellige brugeres anbefalinger og advarsler, så du nemmere kan træffe et godt valg, med dit næste mobilabonnement.

3

3 er et meget kendt mobilabonnement, der samtidig styrer sit eget netværk. Det betyder også at du er sikret en god behandling som kunde, og de kan hjælpe med næsten alt. 3 er meget store, men har de senere år haft fokus på at sænke priserne, for at kunne følge med konkurrenterne. Der er dog mange positive ting at sige om 3, og du får også flere ekstra ting med som udlandstelefoni, og en masse andre goder. Ulempen er at det kan være dyrt og nogle steder i landet er 3 ikke det bedste net og ikke det bedste mobilabonnement dermed.

Plenti

Plenti er klassens nye dreng. Mobilselskabet er nyligt oprettet, og forsøger at revolutionere måden vi tænker mobilabonnementer på. Det gør de blandt andet ved at smide en masse ekstra ting oveni som blandt andet adgang til lydbøger, online magasiner og meget andet. Plenti benytter sig af 3s netværk og har desværre en restriktion på dataforbruget, hvilket kan være et problem for de, der bruger meget data til streaming. Men som sagt er der også mange gode ting i pakken, som man bør læse mere om, når man skal vælge nyt mobilabonnement.

Telenor

Telenor er endnu en stor spiller på markedet med sit eget netværk. Du kan derudover også købe dine mobiler til en god pris med et abonnement, ligesom du selvfølgelig også kan med 3. Telenor har i de sidste par år haft øget fokus på deres kunder, og der er derfor blandt andet kommet en meget populær pakke med 10 gb data, fri sms og fri tale til kun 150. Denne pakke har tiltrukket mange nye kunder sammen med en god dækning og udlandstelefoni, der også er blevet smidt oveni mobilabonnementet. Der er dog stadig billigere alternativer, men der får du ikke de samme muligheder.

Du kan læse meget mere om priser på de forskellige mobilabonnementer, på https://billig-mobil-abonnement.dk/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *